??, hem igen Save on your hotel - www.hotelscombined.com in english普通话

Google Wuxi.se

Jag ger dig exempel på några hotell där personalen klarar engelska i Kina.

Jag hann prova några olika hotell i Kina. Jag tycker det var svårt att hitta hotell med personal som klarade att göra sig förstådda på engelska. Jag hittade ett i wuxi samt ett större hotell i Nanchang där några i personalen talade ganska bra engelska. Jag fick annars använda google translate på mobilen. I denna kan du tala in ditt egna språk och sedan få detta uppläst på kinesiska eller andra språk. Du bör dock ha wifi för att detta skall fungera. De hotell jag hörde personalen pratade engelska var hotell Jiangxi i centrala Nanchang samt motel 168 i Wuxi. Jag frågade även chatten på DoubleTree Resort by Hilton Wuxi - Lingshan och där fick jag reda på att personalen var multilingual. Med multilingual sägs ju endast att personalen klarade mer än ett språk och då kan det röra sig om ett andra språk som Japanska, Mongolska, Koreanska eller något liknande. Jag har mailat några hotell och skall se om jag får ett svar på om de talar engelska. Jag bad även en bekant att besöka hotellet och höra hur bra de klarar språket.

bra hotell, english speaking staff
Doubletree by Hilton Resort Wuxi Lingshan
ligger ganska centralt i Wuxi. Jag har bett en bekant kolla hotellet och får höra de talar utmärkt engelska plus att allting ser väldigt bra ut. Här har du inomhuspool, gratis wifi, satellit-kabel tv, spa-bubbelbad, minibar, en stor park på utsidan för promenader, barnpool , olika typer av rum för barnfamiljer samt turister eller affärsresande. Här finns tre olika typer av restaurang. Western style på bottenvåningen och Japansk samt kinesisk restaurang på andra våningen. Jag kommer att få sänt flera erbjudanden från dem i nästa vecka.

kanaler
Hotel Radisson
skriver att de, numera, har utländsk personal som talar utmärkt engelska. Även att de har personal i receptionen som talar grundläggande engelska. Skulle detta nu vara fel så skicka mig gärna ett besked via kontaktsidan.

lagenhetshotell
Hotel central wuxi
är ett lågenhetshotell med 134 lägenheter. Här finns lägenheter med 2 samt 3 bäddar. I lägenheten har du ett fullt utrustat kök med kylskåp, mikro samt tvättmaskin. Här finns även ett stort badrum med dusch, hårtork och badkar. Lägenheten med 2 sängar är på 102 m² och lägenheten med 3 bäddar 148 m². I 2 bädds lägenheten har du möjlighet att lägga in 5 bäddar och i trebädds 7. I byggnaden har du tillgång till 2 swimmingpooler, gym, bastu, trådlöst, restaurang, lekrum för ungarna, 24/7 service, kabel-satellit tv, AC och mycket annat. Här får du en lägenhet från 690 kronor natten. Då är det för två personer. Detta hotellet besöktes av en bekant till mig här nere och jag fick höra att de talade utmärkt engelska samt att de hade en bra service här. Jag skall senare få lite erbjudanden om du vill hyra en lägenhet längre tid som ett år. Detta hotell ligger endast 20 minuters gångväg från Järnvägstationen i Wuxi. Härifrån tar du dig till Shanghai, Peking och flygplatser.

Det enda hotell jag hittade i Wuxi med engelsktalande personal var motel 168.

hog hastigets tag
Ett nattfoto på motel 168.
Det kan vara svårt att hitta då det ligger en massa träd ivägen från gatan. Här får du en bra säng från 214 yuan per natt(cirka 250 skr). Här talas det även engelska. Efter jag har skrivit om det är det många som boker in sig så du får boka i god tid innan.

vattenkokare
På alla hotell jag besökte finns det vattenkokare, vatten och strömuttag. Även för våra kontakter. Du kan överleva om du går ner till en butik och köper nudlar för någon yuan men varför inte prova frukosten för 20 yuan(ca 26 skr). Se mer här>>>


duktig portion for 50 skr
Du hittar massor av andra hotell i Wuxi här.

Lite gratiskurser kinesiska drivrutiner.net, Tripadvisors tips på att se i wuxi, travelchinaguides tips

Business sweden shanghai,  Shanghai free trade zone,
Verksamt.se:s tips på länkar, kontakt