??, hem igen Save on your hotel - www.hotelscombined.com in english普通话

Google Wuxi.se

Green Inn hotel i Wuxi kan vara lite svårt att hitta men bjuder på fina rum och bra priser.

Jag hörde dock ingen som kunde någon lysande engelska här.

kanaler
Green inn
är ett hotell som lever upp till förväntningarna. Du hittar det mitt emot en liten butik kallad Jiang Su Yin Hang som du hittar på 8 Changjiang N Rd, Binhu Qu, Wuxi Shi, Jiangsu Sheng OBS!!! Glöm inte att i Kina är google förbjudet så du behöver skriva ut en karta och vägbeskrivning innan du letar efter stället. Du kan åka med buss 31 från Wuxi järnvägstation och sedan hoppa av vid Wuxi Shi, Binhu Qu buss station. Du bor här för 250 kronor natten. Boka här>>>

fina sangar
Sköna sängar, gratis wifi, en godkänd dusch och närhet till mycket annat. Det enda problemet jag stötte på här var att ingen förstod eller pratade engelska här. Du blir tvungen att använda wifi och google translate när du skall prata med någon. Google translate laddar du ner innan du åker och kan sedan använda för att översätta både tal och skrift. Appen laddar du ner på google play eller iTunes. Det hotell jag upplevde klarade engelska bäst av de hotell jag besökte var Motel 168 inte långt härifrån. Jag har annars lagt några hotell jag fått bekräftat talar engelska här>>>

vattenkokare
På alla hotell jag besökte finns det vattenkokare, vatten och strömuttag. Även för våra kontakter. Du kan överleva om du går ner till en butik och köper nudlar för någon yuan men varför inte prova frukosten för 20 yuan(ca 26 skr)?

Lite bilder från frukosten

mycket mat
Ja, det snålas inte på maten. Skillnaden här mot våra västerländska hotell är att du serveras en slags lunch eller middag som frukost. Mycket ris, grönsaker och ägg. Du får även möjlighet att steka ditt ägg här. Frukost heter Zǎocān på kinesiska. Uttalas ungefär sao chan.

mycket frukost
Du hittar även korv, bröd, jordnötter och en massa andra godsaker vid sidan om. Längst bort står en märklig sojamjölk maskin. Här serveras varm sojamjölk som säkert duger istället för vanlig mjölk. Jag hittade dock inget riktigt bra kaffe här. Det enda som erbjöds var någon knepig capuccino.

typisk frukost
Så här kan en vanlig frukost se ut. Ja, ordet gaffel är det ingen som känner till här. Du får dock en sked vid sidan om pinnarna som duger att få upp maten med om du inte ätit med pinnar förut. Pinnarna kallas för chopsticks på engelska och Kuàizi på kinesiska. Sked är Sháozi på kinesiska och spoon på engelska.


duktig portion for 50 skr
Du hittar massor av andra hotell i Wuxi här.

Lite gratiskurser kinesiska drivrutiner.net, Tripadvisors tips på att se i wuxi, travelchinaguides tips

Lite gratiskurser kinesiska drivrutiner.net, Tripadvisors tips på att se i wuxi, travelchinaguides tips

Business sweden shanghai,  Shanghai free trade zone,
Verksamt.se:s tips på länkar, kontakt