??, hem igen Save on your hotel - www.hotelscombined.com in english

Google Wuxi.se

Vandrarhem i Wuxi Kina.

Jag ser inte så många vandrarhem i Wuxi men strax utanför. Jag vill heller inte rekommendera vandrarhem här annat än i nödfall. Personalen talar ofta väldigt dålig engelska och rummena kanske inte är de bästa. Jag ser även att de flesta vandrarhem i Kina bara accepterar invånare samt kreditkort från Kina.

Du får även ett bra hotellrum för 120 kronor natten om du letar med en tjänst som denna>>>. Går du direkt till hotellet och personalen ser du är västerlänning går priserna upp väldigt fort. Det kan även vara svårt att hitta hotell personal som talar engelska i Kina. Du kan tjäna mycket på att ordna några bekantskaper här nere. Som när du skall ta dig ut i butiker, hitta mat och så vidare. Jag hittade några hotell där, åtminstone någon, förstod och kunde göra sig förstådd på engelska.

billigt vnadrarhem
Wuxi Xvxiake International Youth Hostel
erbjuder gratis wifi, cykeluthyrning, AC, bar, restaurang, butik, bibliotek och mycket annat. Personalen pratar lite engelska så du är tvungen att tala långsamt och tydligt. Skall du endast tillbringa en natt här skall det nog gå bra.

kanaler
Xindongfang hostel
är ett vandrarhem som endast accepterar personer vilka har medborgarskap i Kina. Skall du boka ett rum här måste du ha ett kinesiskt pass och kreditkort för att komma på fråga. Det vill säga dessa talar förmodligen inget annat än kinesiska(mandarin).

Det enda hotell jag hittade i Wuxi med engelsktalande personal var motel 168.

hog hastigets tag
Ett nattfoto på motel 168.
Det kan vara svårt att hitta då det ligger en massa träd ivägen från gatan. Här får du en bra säng från 214 yuan per natt(cirka 250 skr). Här talas det även engelska.

vattenkokare
På alla hotell jag besökte finns det vattenkokare, vatten och strömuttag. Även för våra kontakter. Du kan överleva om du går ner till en butik och köper nudlar för någon yuan men varför inte prova frukosten för 20 yuan(ca 26 skr). Se mer här>>>


duktig portion for 50 skr
Du hittar massor av andra hotell i Wuxi här.

Lite gratiskurser kinesiska drivrutiner.net, Tripadvisors tips på att se i wuxi, travelchinaguides tips

Business sweden shanghai,  Shanghai free trade zone,
Verksamt.se:s tips på länkar, kontakt