??, hem igen Save on your hotel - www.hotelscombined.com in english普通话

Google Wuxi.se

Motel 168 kändes inte som ett "vanligt" motell utan mer som ett bra hotell med duktig personal.

Det kan vara svårt att hitta hotell med personal som talar engelska i Kina. Du kan tjäna mycket på att ordna några bekantskaper här nere. Jag hittade några hotell där, åtminstone någon, förstod och kunde göra sig förstådd på engelska. Motel 168 var ett av dem. jag tyckte priset för en hotellnatt här var helt acceptabelt. Jag betalade kanske 150 Yuan för en natt och då får du även ta med dig en partner eller kompis. Du är dock tvungen till att vara ute tidigt för de har fått mycket mer gäster sedan jag började skriva om dem. Du bokar här>>>

hog hastigets tag
Ett nattfoto på motel 168
. Det kan vara svårt att hitta då det står en massa träd ivägen från gatan. Här får du en bra säng från 214 yuan per natt(cirka 250 skr).

bra sängar
Sängarna är bra, du har dator på rummet, gratis wifi, tv, hårtork, varmvatten värmare, vatten, dusch, handdukar, toalett och det mesta du behöver.

helt godkand frukost

Du betalar 20 yuan i receptionen och får då en helt godkänd frukost. Skillnaden på denna frukost och den på Green tree inn var att den var lite mer continental. Det vill säga någon typ av kaffe(kanske inte den bästa för min del), juice, youghurt och rostat bröd. Mysig stämning och helt klart värt ett besök.

breakfast continental
Det såg ut som om detta hotell var populärt även bland kineser. Jag hörde väldigt mycket kinesiska i matsalen.


duktig portion for 50 skr
Du hittar massor av andra hotell i Wuxi här.

Lite gratiskurser kinesiska drivrutiner.net, Tripadvisors tips på att se i wuxi, travelchinaguides tips

Business sweden shanghai,  Shanghai free trade zone,
Verksamt.se:s tips på länkar, kontakt